Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Αντιφασιστική πορεία αύριο 19:00 πλατεία διοικητηρίου στην Λεμεσό. Ο Παύλος ζει τσακίστε τους ναζί

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ

Τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτη 18/9/2013 στο Κερατσίνι, ο αντιφασίστας μουσικός Παυλός Φύσσας δέχθηκε επίθεση από οργανωμένη ομάδα της χρυσής αυγής και δολοφονήθηκε με μαχαιριές στην καρδιά από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά! Η στυγνή δολοφονία διαπράχθηκε μπροστά στα μάτια αστυνομικών που παρακολουθούσαν απαθείς.

Δυστυχώς ήταν θέμα χρόνου. Η χρυσή αυγή από την ίδρυση της μέχρι σήμερα, για πάνω από 20 χρόνια, δεν είναι τίποτε άλλο από μια ναζιστική παρακρατική και δολοφονική συμμορία που μαχαιρώνει και επιτίθεται συνεχώς σε μετανάστες/στριες, αγωνιστές/στριες του αριστερού και αναρχικού χώρου, ομοφυλόφιλους/ες και γενικά σε όποιον/α δεν ταυτίζεται με τις αρρωστημένες ιδέες τους, το ρατσιστικό μίσος και τα ναζιστικά πρότυπα της άριας φυλής. Οι επιθέσεις και η δολοφονική τους δράση γινόταν πάντα με την κάλυψη κράτους και αστυνομίας. Δεν είναι τυχαίο πως τόσα χρόνια κανένα μέλος της, με εξαίρεση 1-2 περιπτώσεις, δεν έχει καταδικαστεί από την ελληνική δικαιοσύνη για περιστατικά βίας, ενώ τα μισά μέλη στις ειδικές αστυνομικές δυνάμεις (Ματ, Δίας, Δέλτα) έχουν ψηφίσει χρυσή αυγή στις τελευταίες εκλογές.

Στην Κύπρο λειτουργεί ως παράρτημα της χρυσής αυγής, το ελάμ, το οποίο έχοντας κι αυτό την πλήρη κάλυψη κράτους και αστυνομίας, έχει ήδη πραγματοποιήσει δολοφονικές επιθέσεις σε μετανάστες/στριες και αντιρατσιστές/στριες. Ενδεικτικά να αναφέρουμε τα μαχαιρώματα σε τουρκοκύπριο μουσικό σε αντιρατσιστικό φεστιβάλ στη Λάρνακα το οποίο διέλυσαν δια της βίας, τον ξυλοδαρμό λαχειοπώλη στη Λήδρας μέρα μεσημέρι, τη επίθεση με λοστούς σε νιγηριανό φοιτητή μετά από πορεία τους, την οργανωμένη επίθεση σε Παλαιστίνιους μαθητές σε σχολείο στην Λάρνακα, την μαζική επίθεση με μολότοφ, πέτρες και ρόπαλα στο όικημα των Κούρδων στην Λεμεσό, καθώς και την έφοδο τους σε πανεπιστήμιο όπου κτύπησαν και τραυμάτισαν φοιτητές/τριες άλλων παρατάξεων. Κι όμως δεν υπήρχε καταδίκη για κανένα από αυτά τα περιστατικά!

Για μας τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Αν υπάρχει η παραμικρή ανοχή κυρίως από τον ίδιο τον λαό, οι νεοναζί θα συνεχίσουν το δολοφονικό τους έργο και τη δράση τους σαν παρακρατική συμμορία.  Το χρωστάμε στον Παύλο αλλά και σε κάθε θύμα φασιστικής και κρατικής βίας, να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, για να διαλύσουμε τις ναζιστικές συμμορίες παντού.

Αντιφασίστες – Αντιφασίστριες, Λεμεσός, Κύπρος


Δεν υπάρχουν σχόλια: