Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΑΥΡΙΟ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΩΡΑ 19:00 ΣΤΗΝ ΠΛ.ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Καλούμε αύριο σε ανοικτή συνέλευση στην πλατεία Φανερωμένης στην Λευκωσία στις 19:00.

H νέα μνημονιακή κυβέρνηση επιχειρεί ήδη να επιταχύνει τις διαδικασίες για την τελική συμφωνία με την τρόικα για την υπογραφή μνημονίου και η συγκρότηση κοινωνικών αντιστάσεων είναι επιτακτική ανάγκη.

Τα σχέδια της πρέπει να πέσουν στο κενό και σε ότι αφορά την πρόθεση της να αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο την συνεργασία και εξάρτηση μας από τα δολοφονικά ιμπεριαλιστικά κράτη όπως το Ισραήλ και άλλες ευρωπαικές χώρες με πρόσχημα την εκμετάλλευση του φυσικού αερίου όπως έπραξε και η προηγούμενη κυβέρνηση.

Κι όχι μόνο αυτό αλλά επιδιώκει άμεσα να εντάξει την Κύπρο  στον προθάλαμο του ΝΑΤΟ, τον συνεταιρισμό για την ειρήνη. (αναλυτικό κείμενο γι αυτό το θέμα θα έχουμε τις επόμενες μέρες).

Επίσης θα μας απασχολήσουν κι άλλα θέματα όπως οι δολοφονικές επιθέσεις σε μετανάστες που γίνονται με μεγάλη συχνότητα και ένταση τις τελευταίες μέρες, καθώς και άλλα ζητήματα που χρειάζεται να παρέμβουμε και να κινητοποιηθούμε. Συνέλευση θα γίνει και στην Λεμεσό την ερχόμενη Κυριακή και στις άλλες πόλεις τις επόμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: