Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Εκδήλωση Διαμαρτυρίας Νεοεισερχομένων Εκπαιδευτικών έξω από τη Βουλή, Πέμπτη 15/09/2011, ώρα 16:30


Οι αδιόριστοι και συμβασιούχοι εκπαιδευτικοί οργανώνουν εκδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στη μείωση των κλιμάκων εισδοχής αλλά και στα μέτρα που έχουν ψηφιστεί ή προωθούνται εις βάρος των νεοεισερχομένων, σήμερα Πέμπτη 15/09/2011 και ώρα 16:30.

Η σχετική ανακοίνωση της Ομάδας Πρωτοβουλίας νεοεισερχομένων εκπαιδευτικών αναφέρει :

"Προς συμβασιούχους και αντικαταστάτες

Δεδομένου πως η ανακοίνωση της ΠΟΕΔ, ως προς το σκεπτικό της μας εκφράζει, αλλά ως προς τη δυναμικότητα των αντιδράσεων δεν μας βρίσκει σύμφωνους μιας και αναμέναμε μαζικές κινητοποιήσεις θεωρούμε πως πρέπει να προχωρήσουμε μόνοι μας.

Σας καλούμε (όλους τους συναδέλφους, μόνιμους, επι δοκιμασία, συμβασιούχους και αντικαταστάτες), τη Πέμπτη 15/09/2011, η ώρα 16.30, έξω από τη Βουλή, για να διαμαρτυρηθούμε για τα άδικα μέτρα που προωθούνται εις βάρος των νεοεισερχομένων. Πρώτα θα συναντηθούμε έξω από το παλιό νοσοκομείο απέναντι από τη βουλή. Είναι σημαντικό η παρουσία μας να είναι μαζική για να περάσουμε μηνύματα τόσο στους βουλευτές, όσο και στην ίδια την ΠΟΕΔ. Ο καθένας οφείλει να σκεφτεί πως αν δεν τρέξουμε εμείς για μας, ίσως να βρεθούμε προ τετελεσμένων. Και εφόσον δεν υπάρχει πρόθεση για συλλογικές κινητοποιήσεις από την ΠΟΕΔ, ας δώσουμε εμείς την απάντηση.

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη, για να δείξουμε σε όλους ότι θα παλέψουμε και θα φτάσουμε μέχρι το τέλος, για αρθεί αυτή η αδικία. Είναι δεδομένο πως η όποια εξαγγελία της ΠΟΕΔ για δυναμικές κινητοποιήσεις θα μας βρει σύμφωνους και στην πρώτη γραμμή."

Δεν υπάρχουν σχόλια: