Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Καμιά ανοχή το μνημόνιο θα ανατραπεί! Προσυγκέντρωση αύριο 4:30 στο city plaza και πορεία στη βουλή

Η κυβέρνηση Αναστασιάδη ξέροντας ότι δεν θα περνούσε το κούρεμα καταθέσεων και η συμφωνία για το μνημόνιο σήμερα στην βουλή, αφού ο κόσμος ξεσηκώθηκε ενάντια σ αυτή την απόφαση αναγκάζοντας και τα κόμματα της αντιπολίτευσης να δηλώσουν ότι θα το καταψηφίσουν, ανέβαλε για αύριο την σχετική ψηφοφορία. Παρ όλα αυτά, εκατοντάδες συγκεντρώθηκαν και σήμερα έξω από την βουλή απαιτώντας το κούρεμα και το μνημόνιο να καταργηθεί!

Καλούμε αύριο σε προσυγκέντρωση στις 4:30 στο city plaza στην Λευκωσία και πορεία προς την βουλή για να διαδηλώσουμε ενάντια σ αυτά τα μέτρα και το μνημόνιο. Επιβάλλεται να γίνει μια μαζικότατη και δυναμική πορεία και διαδήλωση για να πάρουν το μήνυμα η κυβέρνηση και οι βουλευτές όλων των κόμματων, που ανεξαρτήτως της στάσης τους τώρα, ψήφισαν σχεδόν ομόφωνα τα μνημονιακά μέτρα της προηγούμενης κυβέρνησης, ότι είμαστε αποφασισμένοι να καταργήσουμε στην πράξη το μνημόνιο, ακόμα κι αν περάσει από την βουλή!

Παραθέτουμε απόσπασμα από το κείμενο μας (ολόκληρο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ )

Οι καπιταλΗστές τα θέλουν όλα. Στο βωμό του κέρδους δε διστάζουν να θυσιάσουν ολόκληρους λαούς. Στην ολομέτωπη επίθεσή τους , μόνη απάντηση πρέπει να είναι η οργανωμένη αντίσταση του λαού ενάντια στην Τρόικα, στους ντόπιους και ξένους υπηρέτες της, για να ανατρέψει τις πολιτικές και τα μνημόνια τους. Να μπουν οι βάσεις για την συγκρότηση κοινωνικού μετώπου αντίστασης και ανατροπής ενάντια σε κυβέρνηση, ΕΕ και Τρόικα.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ
- ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΤΕΙ
ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΕ. ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ-ΛΑΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ
- ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ!
- ΑΜΕΣΗ ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΥΔΡΕΥΣΗ ΜΕ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ
- ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
- ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ  ΚΑΙ ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ
ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ

ΑΝΤικαπιταλιστική ΑΡιστερή Ταξική Επαναστατική Συσπείρωση
                                          (ΑΝΤ.ΑΡ.Τ.Ε.Σ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: