Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Ο Νορβηγός δολοφόνος και οι Έλληνες ακροδεξιοί ομοϊδεάτες του



Παρά του ότι η ιδεολογία και οι θεωρίες μίσους του εθνικιστή Νορβηγού δολοφόνου Anders Breivik ταυτίζονται 100% με αυτές του ελληνικού ακροδεξιού συρφετού, οι εφημερίδες, τα μπλογκς και γενικά τα ΜΜΕ του αυτού χώρου έσπευσαν αμέσως να αποστασιοποιηθούν από αυτόν ισχυριζόμενα πως είναι μασόνος και σιωνιστής.

Ακολουθούν μερικοί μόνο από τους τίτλους:



Αυτά που αναφέρει στο βίντεό του και γράφει στο μανιφέστο του δεν μας είναι καθόλου καινούρια. Τα ακούμε και τα διαβάζουμε επί καθημερινής βάσεως στις εκπομπές του Άδωνη, του Καρατζαφέρη και του Βελόπουλου, στις σελίδες της Χρυσής Αυγής και του "Στόχου", στις εφημερίδες Άλφα Ένα, Ελεύθερος Κόσμος και Ελεύθερη Ώρα και όπου αλλού λαλεί νεοφασιστικό πουλί. 

Για παράδειγμα, ποιοί από τους παραπάνω δεν αποκαλούν προδότες τους "κουλτουριάρηδες Μαρξιστές" ("θολοκουλτουριάρηδες" στην εδώ αργκό), ή ποιός από αυτούς δεν αντιτίθεται μετά βδελυγμίας κατά της πολυπολιτισμικότητας και των αλλοθρήσκων, ή ποιός Έλληνας ακροδεξιός δεν θεωρεί τους μετανάστες "επικίνδυνους για το έθνος του" και δεν θέλει να τους απελάσει όπως θα ήθελε και ο Μπρέιβικ;

Από την άλλη, εκεί που γίνονται όλα μαντάρα για την ελληνική ακροδεξιά, μη ξέροντας τι να μαζέψουν και τι να μπαλώσουν, είναι ότι ισχυρισμοί της για τον Breivik έρχονται σε πλήρη αντίφαση με τις γνωστές ανόητες θεωρίες συνωμοσίας που παπαγαλίζει για τους μασόνους και τους σιωνιστές.
Γιατί ως τώρα τους ακούγαμε συνεχώς να λένε ότι οι μασόνοι και οι εβραίοι σιωνιστές προκαλούν συνωμοτικά τάχα τη "λάθρο"μετανάστευση και την επικείμενη πολυπολιτισμικότητα, για να διαλύσουν τα έθνη και άλλα παρόμοια πράσινα άλογα. 
Με τον Breivik, που ..είναι αφ' ενός μασόνος και σιωνιστής και αφ' ετέρου ακροδεξιό φασιστόμουτρο σαν τους ιδίους, προφανώς χάθηκε τελείως η μπάλα. 

Ο πραγματικός λόγος που τον απαρνήθκαν τόσο μανιασμένα δεν είναι βέβαια το "σιωνιστής και μασόνος" -έννοιες που τα χαρακτηριστικά τους ούτε καν αναφέρονται στη "φιλοσοφία" του- αλλά για να αμυνθούν του εμφανέστατου γεγονότος ότι οι κοινές αρρωστημένες τους ιδέες και το εθνικιστικό και ρατσιστικό μίσος που τρέφουν όλοι αυτοί είναι ικανά να επιφέρουν ένα τέτοιο μακελειό σαν αυτό της Νορβηγίας. 

Ο Μπρέιβικ, πολύ απλά, έκανε στη Νορβηγία πράξη το "κρεμάλα στους προδότες" που ακούμε διαρκώς από την ελληνική ακροδεξιά -οι "προδότες" στην ακροδεξιά ορολογία είναι όσοι δεν εμφορούνται από τα φασιστικά και ρατσιστικά φρονήματά τους.


Το αστείο πάντως στην όλη υπόθεση είναι, ότι παρά τις προσπάθειες της ελληνικής ακροδεξιάς να τον "απομακρύνει" από τον ιδεολογικό της χώρο, ο Breivik, στο κεφάλαιο "3.108 Europe, Anti-immigration parties/orgs – Nationalist parties/orgs" του Μανιφέστου του, και πιο συγκεκριμένα στη σελίδα 1245, αναφέρει τα αγαπημένα του κόμματα και οργανώσεις στην Ελλάδα, τα οποία δεν είναι άλλα από αυτά τις ακροδεξιάς.


Στα αγαπημένα του Νορβηγού δολοφόνου βρίσκονται λοιπόν το "Ελληνικό Μέτωπο" του Μάκη Βορίδη, το Λά.Ο.Σ., η "ΠΑΤΡΙωτική Συμμαχία" (οργάνωση του Μιχαλολιάκου και παρακλάδι της Χρυσής Αυγής), η εφημερίδα "Ελεύθερος Κόσμος" του Δημήτρη Ζαφειρόπουλου (τέως υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής και παρ' ολίγον υποψηφίου με το Λά.Ο.Σ.), η Χρυσή Αυγή και το περιοδικό της "Αντεπίθεση".

Ξεφυλλίζοντας το "Μανιφέστο" ανακάλυψα πως οι βλέψεις και τα όνειρα του Breivik ταυτίζονται ακόμα περισσότερο, σε ανατριχιαστικό βαθμό, με αυτά της ελληνικής ακροδεξιάς.

Στο κεφάλαιο "3.143 Creating a New Europe and a new Middle East" (σελ. 1317), όπου αναλύει τα σχέδια του για τη μελλοντική "καθαρισμένη" Ευρώπη και Μέση Ανατολή, δείτε πόσο ευφραίνει την καρδιά του ελληνικού ακροδεξιού χώρου:


Το 20% της Αλβανίας πηγαίνει στην Ελλάδα, το άλλο 20% στο Μαυροβούνιο και το 60% στους χριστιανούς Αλβανούς. Οι μουσουλμάνοι θα μεταφερθούν στην Ανατολία.
Με λίγα λόγια μας δίνει την "πολυπόθητη" βόρεια Ήπειρο.


"Ελλάς Κύπρος Ένωσις" και οι Τουρκοκύπριοι πετιούνται στην Ανατολία κι αυτοί, μαζί με τους Αλβανούς.

Και το καλύτερο:


Παίρνουμε Ίμβρο, Τένεδο, μικρασιατικές ακτές, ανατολική Θράκη, τη Μπόλη και τηνΑγιασοφιά.
Με αυτό μάλιστα εκπληρώνεται και η προφητεία του γερο-Παΐσιου, που αναφέρει πως το ξανθό γένος είναι αυτό που θα μας δώσει πίσω τη Μπόλη, μόνο που αυτό δεν θα είναι τελικά οι Ρώσοι με  τον Πούτιν, όπως ισχυρίζεται ο Λιακόπουλος, αλλά οι Νορβηγοί με τον Breivik...

Ορίστε και ο χάρτης:




Όλα τα παραπάνω  σχέδια αποτελούν, κατά γράμμα, πολυπόθητα όνειρα και φαντασιώσεις του Καρατζαφέρη, του Άδωνη Γεωργιάδη, της συμμορίας "Χρυσή Αυγή" και κάθε άλλου ελληνικού φασιστοειδούς. Όνειρα που εκπληρώνει γενναιόδωρα ο ομοϊδεάτης τους Νορβηγός στα αρρωστημένα του σχέδια για την "καθαρή" Ευρώπη.

Η μόνη τους διαφορά είναι, ότι ο Breivik έκανε και το επόμενο βήμα


Πηγή:JUNGLE-Report

Δεν υπάρχουν σχόλια: