Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Συνέλαβαν 6χρονη με χειροπέδες στις ΗΠΑ!

Ο παραλογισμός της αμερικανικής μανίας με την αστυνόμευση εμφανίστηκε σε όλο του το μεγαλείο σε μία πόλη της Τζόρτζια των ΗΠΑ.

Η μικρή Σαλέσια Τζόνσον δεν ήταν και τόσο ευδιάθετη την περασμένη Παρασκευή, όταν οι γονείς της την παρέδωσαν στο δημοτικό σχολείο του Κρικσάιντ.

Το μικρό «πρωτάκι» έκανε το λάθος να σκίσει μερικές ζωγραφιές από αυτές που ήταν κρεμασμένες στους τοίχους (που η δασκάλα έβαλε τόσο χαμηλά ώστε να τις φτάνουν τα παιδιά) και να ρίξει κάτω την καρέκλα της, ή κάτι παρεμφερές. Σε κάθε περίπτωση, η δασκάλα αποφάσισε ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μόνη της αυτή την απειλή. Ετσι κάλεσε την διευθύντρια.

Η άφιξη της «εξουσίας» δεν τρόμαξε την Σαλέσια, που βλέποντας ότι όλοι στρέφονται εναντίον της αύξησε την ένταση και έριξε κάτω ένα ράφι, το οποίο χτύπησε την διευθύντια στο πόδι. Ετσι, αυτή πήρε την μικρή ταραξία στο γραφείο της και... κάλεσε την αστυνομία!

Οταν έφτασε στο σχολείο το περιπολικό, οι λειτουργοί της δημόσιας τάξης πήραν τη σκυτάλη από τους λειτουργούς της Παιδείας. Το παιδί έκλαιγε στο γραφείο και, επειδή συνέχισε να αντιστέκεται όταν ένας άγνωστος αστυνομικός πήγε να το πάρει, του έβαλαν χειροπέδες!

«Η πολιτική μας ορίζει ότι κάθε κρατούμενος που πηγαίνει στο τμήμα με περιπολικό πρέπει να είναι δεμένος με χειροπέδες στο πίσω κάθισμα. Δεν υπάρχει διαφοροποίηση ως προς την ηλικία», δικαιολόγησε τους υφιστάμενούς του ο επικεφαλής του τμήματος του Μίλεντζβιλ Ντρέι Σγουίκορντ.

Ετσι, με το γράμμα του νόμου πήραν την μικρή στο τμήμα όπου και της ασκήθηκαν διώξεις για επίθεση και καταστροφή περιουσίας. Ευτυχώς η ηλικία της εμποδίζει την διεξαγωγή δίκης και έτσι δεν θα καταδικαστεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια: